Smaakmaker.

Heb jij een smaakmaker van Hessing te pakken? Lucky you! Wij delen twee heerlijke recepten met jullie. Door onze kruidenmix eraan toe te voegen, word jij de chef-kok in huis!

No Hurry Curry.

Wokken, Koken en Happen voor 2 personen: Kook witte rijst volgens de verpaking. Bak de groenten met de No Hurry Massala kruidenmix, voeg water toe en laat sudderen. Roer Crème fraîche erdoor en breng op smaak. Tip: vervang kikkererwten door kipfilet en serveer met een partje limoen. Smullen!

Dit heb je nodig.
1 Zakje No Hurry Massala curry kruidenmix
1 zak grove groenten (Bijvoorbeeld Provençaalse roerbak)
1 blik kikkererwten
150 gram witte rijst
150 ml water
125 gram Crème fraîche
2 eetlepels (zonnebloem)olie

No Hurry Hutspot.

Koken, bakken, stampen en happen voor 4 personen: Kook de kruimige aardappelen tot ze gaar zijn. Bak de Hutspot groenten en spekjes krokant in een aparte pan. Voeg de No Hurry Massala curry kruidenmix toe aan de pan met groenten. Voeg alle ingrediënten samen in een pan en stamp ze met een klontje boter tot een heerlijke hutspot. SuperLekker!

Dit heb je nodig.
1 zakje No Hurry Massala curry kruidenmix
1 zak Hutspot groenten (500 gram)
1 kg kruimige aardappelen
1 klontje boter
Spekjes

Onze smaakmakers.

Bij Hessing werken we elke dag aan een mooi en gezond versproduct. Van productontwikkeling tot het de band afrolt de schappen in. Samen met 2000 Smaakmakers maken we SuperVers elke dag nóg verser. De Smaakmakers van Hessing hebben elk hun eigen expertise, maar één onmisbaar ingrediënt gemeen: de skills voor SuperVers. Maak kennis met een aantal van onze Smaakmakers!

Marjolein.

Jorrit.

Manon.

Luís.

Karlijn.

Erwin.

Gracjan.

Koen.