De smaak te pakken.
In 2020 begon ik bij Hessing als HR-adviseur, maar in 2022 kreeg ik de kans om de afdeling Voorbereiding Groente vanaf de basis mee op te bouwen op onze productielocatie in Venlo. We combineerden het beste van onze andere VersFabrieken met de nieuwste systemen en processen. Van productplannen en opleidingen tot de inrichting van ruimtes en lijnen – alles kwam aan bod. Ik haal energie uit het analyseren van data en het vertalen ervan naar dashboards en presentaties. Zo volgen we wat we doen en maken we belangrijke informatie voor iedereen inzichtelijk: van draaisnelheden en grondstofverlies tot stilstand van de lijn. Zo weten we wat we doen én hoe we verbeteringen kunnen doorvoeren. Denk aan het optimaliseren van trainingen, aan efficiëntere snijprocessen of aan het aanpassen van systemen. En het mooiste vind ik dat de informatie niet alleen voor onze afdeling waardevol is, maar bijvoorbeeld ook voor Planning en Finance. Ik ben SuperTrots dat ik dit dashboard heb opgebouwd en nu door de gehele organisatie gebruikt wordt!
Geheime ingrediënt.
Samenwerking is voor mij de sleutel tot succes. We hebben een gevarieerd team met allemaal onze eigen kracht. Door continu de verbinding met collega’s op te zoeken en onszelf af te vragen: “Waarom doen we wat we doen, en kan het beter?” zorgen we dat mensen, producten en processen perfect op elkaar aansluiten. Zo groeien we niet alleen binnen onze eigen afdeling, maar ook samen met anderen!
Favoriete SuperFood.
Spruitjes! Wie had dat gedacht? En natuurlijk een knipoog naar ons eigen kleine spruitje, of zoals wij in het Limburgs zeggen: os kleine spruutje! 👶