Logo Hessing Supervers
Visie

Investeren en samenwerken

Als moderne, internationale versonderneming beschikt Hessing over de beste snij- en verpakkingstechnieken, procestechnologieën en transportsystemen. Nieuwe verpakkingstechnologieën worden toegepast op basis van maatschappelijke ontwikkelingen en hoge kwaliteitseisen van de markt en overheid. De nieuwe technieken dragen ook bij aan een betere kwaliteit van onze groente- en fruitproducten. Technologische innovaties maken onze onderneming tot een van de modernste in Europa en garanderen een optimale bedrijfsvoering en kwaliteit.

 

Samenwerken

Hessing levert aan supermarktketens, groothandelaren, industrie en cateraars. Daarbij werken de verschillende productielocaties van Hessing in Nederland en Duitsland intensief samen om de hele markt zo goed mogelijk te kunnen voorzien.

 

Hessing denkt met u mee. Heeft u een nieuw concept? Wij laten u graag zien hoe we het voor u in praktijk kunnen brengen. U wilt uw product op een andere manier verpakken? Hessing onderzoekt samen met u wat de mogelijkheden zijn.

 

Neem gerust contact met ons op via info@hessingsupervers.nl om samen te kijken hoe we uw markt en afzet kunnen vergroten, verdiepen en verbeteren.