Onze missie.

Zoveel mogelijk mensen een gezonde én makkelijke keuze bieden.

Gezond eten makkelijk maken.

Dat is onze missie. Want die gezonde hap kan door een druk leven soms best een uitdaging zijn. Wij zijn trots dat wij honderdduizenden mensen elke dag helpen bij het maken van een gezonde keuze. Met onze kant-en-klare gesneden groente, fruit, verspakketten en complete maaltijdsalades komt iedereen met gemak aan z’n benodigde portie vitamines.

Stappen maken met Marjolein.
Verspakketten ontwikkelen die uiteindelijk bepalend zijn voor hoe gezond Nederland eet.

Stampen. Prakken. Wokken. Happen. Mixen. Matchen.

Met al onze VersFabrieken produceren wij elke week meer dan 7 miljoen verpakkingen. In de winter een lekkere stamppot en in de zomer salades. Wij zorgen ervoor dat de schappen het hele jaar door, zeven dagen per week, gevuld zijn met gesneden, gezonde en lekkere groenten en fruit. Met de juiste kwaliteit, smaak en houdbaarheid.

Elke week verwerken wij 320.000 kilo grondstoffen tot meer dan 7 miljoen versproducten.

Onze ingrediënten voor SuperVers.

Het hele jaar door, 7 dagen per week, spinazie, ananas of wortels. En ook nog eens SuperVers. Hoe doen we dat?

Forecast.

Misschien wel ons meest geheime ingrediënt. Vooruitkijken en weten wanneer welke vraag ontstaat.

Meesterschap.

Denken in kansen en oplossingen; dat heeft ons altijd verder gebracht. We kijken vooruit en durven stappen te maken. 

Innovatie.

Voorop blijven lopen in de wereld van vers lukt alleen als we continu bezig zijn met de vraag hoe het beter kan. En dus innoveren we volop met nieuwe technieken en producten.

Samen werken.

Succes bereik je niet alleen. Dankzij de intensieve samenwerking van onze ambitieuze club Smaakmakers met ieder zijn/haar eigen skills, maken we echt het verschil.

Thuis.

Een fijne, veilige werksfeer en gemotiveerde collega’s zijn onmisbaar. We werken hard, maar hebben altijd oog voor de mens. 

Innovatie.

Bij Hessing zijn we altijd bezig met de vraag hoe het beter kan. Zo denkt ons Product Ontwikkelteam continu na over nieuwe producten en recepten, onze procestechnologen over de meest efficiënte snijtechnieken en ons Technische Team zorgt voor een knap staaltje automatisering.
Lees meer over hoe wij werken aan innovatie.