Logo Hessing Supervers

Greenport Venlo

Bezoek
Maarten de Vriesstraat 3
5975 RW Sevenum
Correspondentie
Postbus 88
1693 ZH Wervershoof
Tel:
Fax:
E-mail:
Greenport Venlo

Hessing Greenport Venlo
Wij bouwen een nieuwe productielocatie in Greenport Venlo. Met de nieuwe fabriek kunnen we voldoen aan de toenemende vraag naar gesneden groente. We verwerken straks dagelijks ruim 320.000 kilo grondstoffen tot meer dan 850 verse groenteproducten. 

Deze nieuwe fabriek staat op een perceel van ruim 100.000 m2, met een begane grond van 45.800 m2 en twee verdiepingsvloeren van in totaal 16.200 m2. De fabriek bevat de modernste apparatuur en voldoet aan hoge eisen op duurzaamheid, veiligheid en voedselhygiëne.

De nieuwe fabriek ligt dicht bij de grootste tuinbouwgebieden van Nederland, waardoor we de producten direct kunnen verwerken. Door processen te automatiseren en robotiseren stromen de verse groenten snel door de fabriek. Die hoge doorloopsnelheid zorgt voor verse producten in de winkel. Gisteren geoogst, vandaag gesneden, morgen in de winkel.

Vanaf begin 2023 is de fabriek operationeel en zal Hessing een groot deel van alle bewerkte groente daar gaan produceren.

Video preview Hessing Greenport Venlo

Klik hier om de video te bekijken. 

BREEAM certificering Greenport Venlo
Voor onze nieuw fabriek wordt een BREEAM certificering nagestreefd. We gaan hierbij voor de score Very good. Zie meer informatie hierover in deze case study.

Dowload case study

Routebeschrijving