Logo Hessing Supervers
Nieuws

Plasticbesparing: planetproof gesneden uien van bakje naar zakje


We vinden het belangrijk om onze verpakkingen steeds verder te verduurzamen en zetten hierin continu nieuwe stappen. Sinds kort verpakken we onze gesneden uien waar mogelijk niet meer in een plastic bakje, maar in een dun plastic zakje. Dit levert een aanzienlijke plasticbesparing op.

Nederland is een van de grootste uien-producenten ter wereld. Daarom leveren we het hele jaar zowel rode als gele uien uit Nederland van diverse rassen die op verschillende momenten in het jaar geoogst worden. Met veel van onze telers werken we al twintig jaar samen. Al onze uien zijn 100% On the way to PlanetProof gecertificeerd.

We hebben een speciale snijtechniek waardoor we makkelijk koppen, staarten en de buitenste rok van de uien kunnen verwijderen. Onze uien hebben de mooiste snit omdat ze op het snijvlak gesneden worden. Als er nog stukjes zijn die groter zijn dan de gewenste snit, worden deze teruggestuurd en op maat gesneden. De ongeschilde ui zit binnen 15 minuten geschild, gesneden en verpakt in de juiste verpakking. Supervers, gesneden en van de beste kwaliteit.