Logo Hessing Supervers
Nieuws

Maaltijdsalade gemaakt door Hessing Beste Product van het Jaar


De afgelopen weken konden consumenten online stemmen op hun favoriete product van het jaar. Zij beoordelen de genomineerde producten op onder andere prijs-kwaliteitverhouding, presentatie en gebruikstevredenheid. In de categorie maaltijdsalades waren drie varianten genomineerd waarbij de salade die gemaakt wordt door Hessing, het hoogst scoorde en als winnaar uit de bus kwam.

 

Waardering van consument
We zijn er trots op dat de Caesar salade categoriewinnaar is. Algemeen Directeur Frank Hessing is blij met de uitkomst: “Consumenten waarderen deze maaltijdsalade, en dat is ook een belangrijke erkenning voor ons. De Caesar salade die wij voor Jumbo ontwikkelen en produceren is al eerder door de Consumentenbond verkozen als lekkerste salade. De benoeming van Beste Product van het Jaar is voor ons een motivatie om deze kwaliteit te blijven ontwikkelen voor onze klanten.”

 

Meer informatie: https://besteproductvanhetjaar.nl/

 

Foto v.l.n.r.: Wouter de Ruiter, senior inkoper fresh & private label JUMBO, Jacco Noordhoek, manager productontwikkeling Hessing en Vincent van Kuijen, directeur verkoop Hessing.