Logo Hessing Supervers
Nieuws

Hessing wint Overall Industributie-trofee 2021 in de categorie Private Label


Op donderdag 21 januari 2021 zijn we uitgeroepen tot winnaar van de overall Industributie-trofee 2021 in de categorie Private Label. Eerder deze week ontvingen we al de Industributie-trofee voor de categorie Private Label – Vers.

 

De leveranciers in de categorie Private Label werden beoordeeld op zes criteria, verdeeld onder drie deelgebieden: accountmanagement, relatiemanagement en supply chain management. Hessing won de trofee met een gemiddelde score van 7,63 verdeeld over de deelgebieden. De hoogste score behaalde Hessing voor het deelgebied accountmanagement, een 8,16.

 

Wij bedanken onze klanten en handelspartners hartelijk voor deze waardering. En we zijn trots op onze meer dan 2.000 collega’s die iedere dag onze producten wassen, snijden, verpakken en de salades assembleren. In het bijzonder ook in het afgelopen jaar, waarin als gevolg van Covid-19 extra veel van onze medewerkers werd gevraagd.

 

Met ons team van medewerkers en deze mooie blijk van waardering van onze klanten en partners, kijken we met vertrouwen naar de toekomst.