Logo Hessing Supervers
Nieuws

Hessing fietst voor het goede doel


Afgelopen weekend (22 en 23 juni, 2019) nam Hessing voor het vierdejaar op rij deel aan HomeRide: een uniek wielerevenement in Den Haag waarbij deelnemers met zelfgekozen teams 500 kilometer in 24 uur afleggen. Met deelname aan deze wielertocht wordt er gedoneerd aan Ronald McDonald-huizen en vakantiehuizen zodat zieke en zorgbehoevende kinderen hun familie altijd in de buurt hebben. Hessing deed dit jaar mee met een team dat bestond uit tien deelnemers en drie begeleiders. Ook stelden we snackgroenten en fruit beschikbaar tijdens het evenement.

 

In totaal deden er ruim 100 teams mee, die 500 kilometer fietsten (HomeRide) of 240 kilometer hardliepen (HomeRun) in 24 uur. Presentator Jan Versteegh maakte voor het startsein bekend dat HomeRide en HomeRun dit jaar maar liefst 1,4 miljoen euro bij elkaar hebben gebracht. Een fantastische prestatie!

 

Team Hessing heeft geweldig hard gefietst en de teamleden zijn door de organisatie en onze collega’s  bij de finish als ware helden binnengehaald. Onze fietsers hebben aangetoond dat ze veel meer kunnen dan goed en hard fietsen: ze zijn sociaal, gezellig en bijzonder zorgzaam. Het team was een mooi onderdeel van de totale HomeRide-karavaan, dankzij onze afdelingen Logistiek en ICT: zij zorgden voor een kleine vrachtwagen en een mooi bedrukte Citroën. Ook een speciale vermelding voor de begeleiders van Team Hessing: Esther, Monique en Tido. Zij zorgden voor het vervoer en het ontzorgen van het team.

 

Hessing heeft in totaal €7.500 met HomeRide opgehaald. We zijn er heel erg trots op dat ons team dit jaar weer heeft mogen bijdragen aan dit mooie initiatief, en doen volgend jaar weer met heel veel plezier mee!