Logo Hessing Supervers
Nieuws

Hessing Supervers bereikt hoogste punt bouw nieuwe fabriek Greenport Venlo


Op 13 december hebben we het hoogste punt in de bouw van de nieuwe productielocatie in Greenport Venlo bereikt. Dit hebben we gevierd met het hijsen van een vlag op dit hoogste punt. Vanaf 2023 draait hier een hypermoderne fabriek van waaruit elke dag 320.000 kilo supervers gesneden groenten naar alle klanten zullen stromen. Er komen 100 productielijnen voor het snijden, wassen, drogen en verpakken van verse groente. In de nieuwe fabriek zullen meer dan 1.350 medewerkers komen te werken in productie, kwaliteit, techniek en logistiek.

De bouw in Greenport Venlo verloopt voorspoedig. “We zijn enorm trots op deze mijlpaal”, vertelt Josja van Isterdael, locatiemanager in Greenport Venlo. “Natuurlijk moet er nog veel gebeuren, maar de bouw loopt op schema en je ziet elke dag meer de fabriek ontstaan. Zo zijn onder andere de personeelsingang en de technische dienstruimte in staalbouw neergezet.”

 

Foto: Uitvoerders van v.d. Ven en Michel van Rijswijck (directievoerder), Michiel Louwe Kooijmans (projectmanager) en Josja van Isterdael (locatiemanager) onder de vlag van Hessing Supervers op de nieuwe productielocatie in Greenport Venlo (Fotografie Wim Naarding)